Týždenné menu 08. týždeň


Cena každého menu: 3,40 € od 3.10.2017

Pondelok 19.2.2018

Polievka
Cesnaková

Menu I
Pečené kuracie stehno na bylinkách, varené zemiaky
Menu II
Salašnícky bravčový plátok/syr,slanina/ ryža
Menu III
Bravčové karé ala sviečková, knedľa
Menu IV
Kuracie rizoto so zeleninou ,kyslá uhorka
Menu V
Gemerské guľky plnené udeným mäsom, kyslá kapusta
Menu VI
0

Utorok 20.2.2018

Polievka
Zeleninový boršč

Menu I
Kuracie soté na mexický spôsob,tarhoňa
Menu II
Vyprážaný bravčový rezeň v cestíčku,varené zemiaky
Menu III
Plnený bravčový rezeň Florentína, ryža
Menu IV
Kačacia pečeň v lokši, červená kapusta ,1/2 ryža 3,60€
Menu V
Tofu na čínsky spôsob,ryžové rezance
Menu VI
Pečené buchty mix

Streda 21.2.2018

Polievka
Šošovicová

Menu I
Kuracie prsia alsaské/pór,mrkva,smotana,víno/ cestovina
Menu II
Staroslovenské bravčové medailonky,halušky so syrokrémom
Menu III
Bravčový guláš prazdroj,knedla
Menu IV
Orientálna hovädzia pečienka /zo stehna/ ryža 3,60€
Menu V
Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka
Menu VI
Cestovinový šalát s kuracím mäsom a zeleninou

Štvrtok 22.2.2018

Polievka
Falošná gulášová

Menu I
Pražská kuracia roláda/plnená praženicou a hráškom/, ryža
Menu II
Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát
Menu III
Bravčová detvianska nátura ,tarhoňa
Menu IV
Pečené marinované rebrá, kapusta, knedľa
Menu V
Tagliatelle so smotanovo-hubovou omáčkou
Menu VI
Moravský koláč 3ks

Piatok 23.2.2018

Polievka
Paradajková

Menu I
Bolonské kuracie prsia so syrom, ryža
Menu II
Bravčová živánska v alobale,uhorka
Menu III
Bravčový gyros na haruľkách, 1/2 ryža
Menu IV
Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša
Menu V
Špagheti aglio olio, parmazán
Menu VI
0
 



Obedy sa podľa jedálneho lístka objednávajú deň vopred do 15.00 hod. V aktuálny deň prijímame objednávky do 9.00 hod.



Eurokalkulačka

Zadajte sumu:
Vypočítaná suma:

Konverzný kurz 1 € = 30,1260 Sk